Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Selim Temiz
Selim Temiz

Gün Bizimdir Sevgilim

Yorum

Gün Bizimdir Sevgilim

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

849

Okunma

Gün Bizimdir Sevgilim

Gün Bizimdir Sevgilim

Bak geliyor ilkbahar, ilgi bekler âşıklar
Davul zurna olmasın, çalsın tahta kaşıklar
Kutlu olsun yürekten, kalp ver izaleyi şu
Sevgililer Günü bu, aşk için diyelim hu.

İki kişi olmuş tek, zar attım geldi hep yek
Şarap içtim kırmızı, aslan sütüm varken sek
Yâr karşımda oturur, ben bakarım aşk ile
Çatlasın kıskanan zat, her zalim çeksin çile.

Kar yağıyor dağlara, selam diyor bağlara
Akdeniz çok dalgalı, balık küskün ağlara
Rahmet istiyor kökler, yere düşmeden yaprak
Bak çöle dönmüş kalbim, su ister kuru toprak.

Aşk benzetme sakın, belki sana çok yakın
Çift yürek olursa bir, kalp atar akın akın
Sevenlerdir bu gün, aşkı âşıklar yaşar
Gün bizimdir sevgilim, dolu dolu aşk taşar.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gün bizimdir sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gün bizimdir sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gün Bizimdir Sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
RABATLI
RABATLI, @rabatli
8.2.2011 10:11:50
Türkü tadında ve güzel dizelerdi...Yazan ve düşünen yüreğe sağlık...Rabatlı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL