Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
marmarali
marmarali

Keman hıçkırıkları

Yorum

Keman hıçkırıkları

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2677

Okunma

Keman hıçkırıkları

Keman hıçkırıkları

Fonda keman hıçkırıkları,
Gönlümde başlar ince bir sızı,
Derdime bin dert katar,
Ağlayan kemandan yayılan notalar…

Sanki makus talihim dile gelir,
İnleyen nağmeler, derdimle demlenir,
Yapma kemancı ağlatma kemanı,
O ağladıkça, kalmaz derdimin dermanı…

Her bir notası beni anlatır,
Gelemedi bir dem o şuh meclise,
Bilemedi aşkın anlamını nedense,
Ömrünün baharı bendim, kimse bilmese…

Yapma kemancı, ağlatma kemanı,
Bu gece yazmayacağım aşk fermanı,
Hüzünleri yükleme duygularıma,
Bu dünya kahır dünyası oldu yarınlarıma…


marmarali 21 mart 2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Keman hıçkırıkları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keman hıçkırıkları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Keman hıçkırıkları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
estefan
estefan, @estefan
30.1.2011 03:37:39
5 puan verdi
insanın içini acıtıcak kadar huzunlu...guzel yuregine saglik ...saygılarımla sayın marmarali...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL