Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şair_memet
şair_memet

SENİ ÇOK SEVİYORUM

Yorum

SENİ ÇOK SEVİYORUM

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1228

Okunma

SENİ ÇOK SEVİYORUM

SENİ ÇOK SEVİYORUM

Güneş doğuyor ben seninle uyanıyorum
Bana bu kadar yakınken sana dokunamıyorum
Seni öyle özlüyorum öyle özlüyorum ki
Bir adım yanımdasın gözlerine bakamıyorum
Elini tutamıyorum dizine yaslanıp uyuyamıyorum
Başımı göğsüne koyup
Benim için çarpan kalbini dinleyemiyorum
Bana bu kadr yakınken seni öpemiyorum
Güzel yüzünü ellerimin arasına alamıyorum
En acısı ne bikliyor musun ?
Gözlerine bakıp kalbim çarparken
SENİ ÇOK SEVİYORUM diyemiyorum ....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seni çok seviyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni çok seviyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ ÇOK SEVİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yagmur şafak
yagmur şafak, @yagmursafak
2.6.2012 20:06:47
5 puan verdi
bende seni çok seviyorum :)))
kosarli 47
kosarli 47, @kosarli-47
29.1.2011 15:39:54
tebrikler genç arkadaşım kalemine yüreğine sağlık
selam sevgi dua ile....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL