Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

İSTANBUL FELAKETİ

Yorum

İSTANBUL FELAKETİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

993

Okunma

İSTANBUL FELAKETİ

Görülmedi daha böyle felaket
İnsanlar perişan uykuya hasret
Gelde sen acıya çileye sabret
Nehir oldu dere canları aldı

Arabalar aktı gitti denize
Suların üstünde hep yüze yüze
Ekranlardan bakmak kaldı bize
Herkesten bir başka anılar çaldı

Boğuldu insanlar göz göre göre
Vaatler vermesin kimse boş yere
Geçmişte taşmıştı yine bu dere
Geriye her zaman gözyaşı kaldı

yakuphan kılınç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İstanbul felaketi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstanbul felaketi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSTANBUL FELAKETİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Nihat YURT
Nihat YURT, @nihatyurt
29.1.2011 22:01:49
hayirda allahtan serde allahtan
sabir dilede her yerde allahtan
her zaman muamma perde allahtan
cuki bizim millet gaflete daldi ------ dedim gardasim

KUTLADIM YIGIDIM HARIKA BIR SIIR YUREGIN VAR OLSUN
SELAMLARIMLA
NIHAT YURT KANADA SAGLIK SIHAT SANADA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL