Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Talat Özgen
Talat Özgen

.......Gölgeme....

Yorum

.......Gölgeme....

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

871

Okunma

.......Gölgeme....


Gidiyorum gecenin karanliginda
Gölgem bir önümde bir arkamda
Eslik ediyor bana
Attigim her adimda

Bir ara duruyorum
Oda duruyor
Tutmak istiyorum
Ama tutulmuyor

Biz hep beraberiz
O her zamanki gibi sessiz
Her seyden habersiz
Belkide kimsesiz

Ah bir dili olsaydida
Konusabilseydim onunla
O kadar anlatacaklarim olsada
Yok,yok bir fayda

Hep kimden bahsederdim
Bilebilirmisin sevdigim?
Gölgene dahi razi oldugum
Senden,senden,yine senden

(Berlin,08.10.2009)


Talat Özgen



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
.......gölgeme.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz .......gölgeme.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
.......Gölgeme.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL