Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
nuhkenis
nuhkenis

sakla benim için gülüşlerini

Yorum

sakla benim için gülüşlerini

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1058

Okunma

sakla benim için gülüşlerini

dağlar yol vermez de gecikir olsam
bekle düşlerine gelişlerimi
yolcuyum gözlerine yar bu akşam
sakla benim için gülüşlerini

yaralı kanadım suskun dilimle
bir yaz görmemiş ayaz elimle
geliyorum en sevdalı halimle
sakla benim için gülüşlerini

gamzenle harman et gözünle yandır
ruhunda tut dudaklarında dondur
beni gördüğünde alnıma kondur
sakla benim için gülüşlerini

yarına hasret her günün içinde
akşamın indirdiği tülün içinde
hapset kırmızı bir gülün içinde
sakla benim için gülüşlerini

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sakla benim için gülüşlerini Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sakla benim için gülüşlerini şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sakla benim için gülüşlerini şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
merdoğlan
merdoğlan, @merdoglan
14.1.2011 01:19:24
5 puan verdi

yarına hasret her günün içinde
akşamın indirdiği tülün içinde
hapset kırmızı bir gülün içinde
sakla benim için gülüşlerini

çok hoş bir şiir okudum sayfanızdan
harikaydı dost
yüreğine sağlık kutlarım
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL