Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
l3eLa
l3eLa

ANNE

Yorum

ANNE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1036

Okunma

ANNE

Saçlarımı okşardın ANNE
Geceleri uykumda öperdin ANNE
Şu gurbet ellerinde yalnızım şimdi
Hasretin dağlıyor yüreğimi

Dayanamam sensizliğe
Katlanamam hasretine
Ne olur gel artık ANNE
Seni çok özledim ANNE

O güzel saçlarının kokusunu
Her gün bekledim yolunu
Ne olur gel gel artık ANNE
Mahkum etme beni sensizliğe

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL