Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sgünay
Sgünay

Ömür Yetmez

Yorum

Ömür Yetmez

4

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1179

Okunma

Ömür Yetmez

Gözlerin dokunmadan gözlerime,
Bir ömür yazdım.

Ya ellerin,dudagın,saçın?

Gözlerin dokunsa gözlerime,
Bin ömür yazarım.

Ya ellerin,dudagın,saçın?

Dokunsan,dokunsam
Ömür yetmez yazmama.


[SG]

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ömür yetmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömür yetmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ömür Yetmez şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sergül kandemir
sergül kandemir, @sergulkandemir
23.12.2010 18:13:40
Sevmek böyle bir şey işte kardeşim.dOYASIYA MUTLULUKTAN BAŞKA HERŞEYE KADİR.Ucundan yakalayabilirsek kar deyip sevinmek lazım.Çok ama çok anlamlı manidar ve duygu yüklüydü.Kutluyorum seni.Az deme,çogunu umut etme tadını çıkart derim.Kutlarım.
Devrim Tülay
Devrim Tülay, @devrimtulay
23.12.2010 08:50:15
ne derin bir özet..çok beğendim
sustuğun kadar çağlamışsın
tebrikler serdar
saygımla...
Jale Keskin (Karadurmuş)
Jale Keskin (Karadurmuş), @jale-keskin-karadurmus
23.12.2010 08:42:32
Aşk işte böylesi muhteşem bir duygu. Tebriklerimle.
@ŞK_M£L£Ğİ
@ŞK_M£L£Ğİ, @-sk-mlgi
23.12.2010 05:21:13
Gözlerin dokunsa gözlerime,
Bin ömür yazarım.

guseldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL