Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
uskuplu
uskuplu

HAYALİN SÜSLÜYOR

Yorum

HAYALİN SÜSLÜYOR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

925

Okunma

HAYALİN SÜSLÜYOR

Yağan yağmurdan yüzüme vuran bir damla ol,
Toprağa can katan yağmur gibi yağ üstüme.
Rüyalarımda beni tebessüm ettiren ol,
Bekliyorum her gece, gir bir kere düşüme.

Hayalin süslüyor hayallerimi her zaman,
Adın güzellik veriyor cansız şiirime.
Seni düşünmek, seni duymak, yaşamak her an,
Meğer hayat buymuş, yaz diyorum kalemime.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayalin süslüyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayalin süslüyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYALİN SÜSLÜYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL