Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
evren AYY
evren AYY

GİT ARTIK…GİT…

Yorum

GİT ARTIK…GİT…

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1708

Okunma

GİT ARTIK…GİT…

GİT ARTIK…GİT…

GİT ARTIK…GİT…

Çık git dünyamdan,yıktın hayallerimi.
Sana ben sevgimle,kalbimi vermiştim.
Bilmedim, bu kadar dert çekeceğimi.
Sense, beni ve dünyamı.çöle çevirdin.

Mutlu olmaktı tek dileğim…okadar.
Hayatı paylaşmak,seninle yaşlanmak.
Severek yaşamak,hatta sonsuza kadar.
Çokmuydu istediğim,zormuydu anlamak.

Hayallerimi yıktın.verdin enkazını.
Seven şu yüreğimi,taşa çevirdin.
Birgün sende çekersin, çek azabını.
Dua eden kalbimi,ahlara esir ettin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Git artık…git… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Git artık…git… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİT ARTIK…GİT… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
parkbeni
parkbeni, @parkbeni
15.12.2010 20:03:11
5 puan verdi
sıtem dolu dizeler güzel bir şiir olmuş kutlarım saygılar sunarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL