Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
susskun
susskun

BEKLENMEDİK ŞEYLER

Yorum

BEKLENMEDİK ŞEYLER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1413

Okunma

BEKLENMEDİK ŞEYLER

BEKLENMEDİK ŞEYLER


Hiç beklemediğin şeyler bir anda oluverecek hayatında.
Ummadık tepkiler alacaksın sevenlerinden ve gerçekse eğer sevdiklerinden.
Beni bırakmaz asla deyip uğruna bir çınarı devirdiğin kişi o an bırakacak seni ve devirecek bir fidan gibi.
İşte o an aklına gelecek yaptığın yanlışlar ve pişman olacaksın.
Bir ömrü paylaşmak için seveceksin, o ise bir anlık zevki yaşayacak seninle ve kahrolacaksın.
Asla yanlış yapmadım dediğin gün bi bakmışsın ki hiçbir şeyi doğru yapmamışsın.
Tekrar başa dönmek isteyecek ve üzüleceksin.
Uğruna çok şeyi geri teptiğin ve aslında hayatının yanlışını yapıp sevmeye kalktığın kişi yanında olmayınca yalnız kalmayı öğreneceksin.
Enkaza çevirdiğin gönülleri hiç umursamazken enkazın ta kendisi olacak ve çöpe gideceksin.
Senin için dünyayı karşısına alacak kişiyi bırakıp, dünya için seni yanına alanları sevdiğin için kendinden utanacaksın.
“Nasıl olsa beni sevmeyecek yok” dediğin günler geride kalacak ve “Bir sevenim çıkacak mı” diyeceksin.
İşte o an geçmişin gelecek aklına hıçkırıklara kapılıp gözyaşlarının esiri olacaksın.
Pişmanlıkları son anda yaşamanın cezasını, maziyi özleyerek ödemeye çalışacaksın.
Bu gerçektendir dediklerin sahte çıktıklarında, daha önceden gerçek olup senin sahte saydıkların canlanacak birden gözkapaklarında.
Yokluğunu anladığın kişiler gelecek aklına, ve geceleri uyuyamaz olacaksın.
Daha önceden bir hiç kadar değeri olamayanları yeniden değerlendirmek isteyecek ve onları o anda yanında bulamayacaksın artık.
Ve aklına bir şey gelecek aklına o anda ve bir şeyler mırıldanacaksın geçmişe dönemeyeceğini anladığında.
Dudakların iki kelime söyleyecek ve sadece ağlayacaksın…
ESKİDENDİ O !!!

MUSTAFA DENİZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beklenmedik şeyler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklenmedik şeyler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLENMEDİK ŞEYLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL