Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
canözüm
canözüm

HERŞEYİ ANLAYACAKSIN

Yorum

HERŞEYİ ANLAYACAKSIN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

530

Okunma

HERŞEYİ ANLAYACAKSIN



Canözüm...17.06.2005

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Herşeyi anlayacaksın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Herşeyi anlayacaksın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HERŞEYİ ANLAYACAKSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasan Öztürk
Hasan Öztürk, @hasanozturk
27.7.2007 22:28:21

Gün gelecek her şeyi anlayacaksın
Ama galiba iş işten geçtik ten sonra
Hayatta her türlü acıyı tadıp
Acı çekmenin ne demek olduğunu
Öğrendikten sonra......tebrikler Hasan Öztürk
isranur
isranur, @isranur
27.7.2007 21:52:02
hep öyle olmuyor mu...yani herşey iş işten geçtikten sonra anlaşılmıyor mu..?
yüreğinize sağlık..kaleminiz daim olsun..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL