Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
REYHAN AYDINER
REYHAN AYDINER

İYİ ÇİÇEK

Yorum

İYİ ÇİÇEK

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

2,0

Puan

1109

Okunma

İYİ ÇİÇEK

İYİ ÇİÇEK

O iyi bir çiçekti dalından koparıp soldurdular.
Yabancı otlarla dikenlerle sardılar.
Susuz bırakıp ölmesini istediler.
O iyi bir çiçekti.
Kötülüklerin aransında
Yıkıp mahvedip bırakıverdiler.
Bir kenarda ynlız başına.
28.03.2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

4.0

33% (1)

1.0

67% (2)

İyi çiçek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İyi çiçek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İYİ ÇİÇEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BOZKIR'İ
BOZKIR'İ, @bozkiri
22.11.2010 22:35:12
ÇİÇEKSE İYİDİR DİKEN SEDE VAZİ FESİ VAR İYİDİR.
KÖTÜ OLAN AMACINI DIŞINDA KULLANMAKTIR.

KUTLUYORUM YÜREK SESİNİZİ. KALEMİNİZ VAR OLSUN.
Mehmet Çobanoğlu
Mehmet Çobanoğlu, @mehmetcobanoglu
20.11.2010 18:04:10
Başarılar çok etkileyici ve başarılı bir çalışma olmuş yolunuz açık şiirlerin daim olsun
Saygılarımla


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL