Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Kadir Yatağan
Kadir Yatağan

HÜZÜN TÜRKÜSÜ

Yorum

HÜZÜN TÜRKÜSÜ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1557

Okunma

HÜZÜN TÜRKÜSÜ

HÜZÜN TÜRKÜSÜ

Serde şairlik olunca,hüzün de gıdamız oluyor haliyle...Neylersin bu da bizim kaderimiz...

Bulutlar ,
Türküsünü söylerken hüznün
Yağmur;
Izdırabın ezgisini şakımakta yamaçlara…
Damlalar,
Bir bir düşerken toprağın bağrına
İnce bir toz kaldırıyorlar da yerden
Nedense derman olmuyorlar
Gönül yaralarına…

Biliyorsun
Ardın sıra geleceğini bu hüznün!
Esrik sevdaların efsunlu cazibesi
Bir uğultu gibi bürürken belleğini
Sen sürükleniyorsun
Bir belirsizlikte…
Yaraları dağlanmış sinen
Yeni bir savunmasını yaparken hayatının
Gülümsüyor dostçasına acıların…

Hüzün türküsünü çağrıştıran bulutların
Terk ettiği semalarda
Gezinirken yakıcı bir güneş;
Sevgilin,
Sonsuz maviliklerde dolaşan umut misali…
Senin
Gönlün yıkık, kalbin boş;
Üstelik, mahzunluklar içindesin…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hüzün türküsü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzün türküsü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HÜZÜN TÜRKÜSÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL