Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kalkan
kalkan

YİNE ÖFKE YİNE ÖFKE

Yorum

YİNE ÖFKE YİNE ÖFKE

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1191

Okunma

YİNE ÖFKE YİNE ÖFKE

YİNE ÖFKE YİNE ÖFKE

Yine öfke yine öfke
Niye dinmek bilmiyor
Kendimiz kızdıracak
Bir şeyler buluyoruz
Sevgimiz nedense
Sahiplenemiyoruz

Yine öfke yine öfke
Kalp kırmadan
Konuşamıyoruz
Hep kendimizin dedi doru
Lafa gelince de her kez den
Daha iyi biliyoruz
Sözümüz esirgemiyoruz
Nerden kaldı sevgimiz

Yine öfke yine öfke
Sevgimizi öfkeyle yok ediyoruz
Kendimiz üzdüğümüz gibi
Karşımızdakini kırıyoruz
Hiç düşünmüyoruz
Özürle gönlü olur diyoruz

HAVVA KALKAN
12.02.2007
Saat.18.53

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yine öfke yine öfke Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine öfke yine öfke şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE ÖFKE YİNE ÖFKE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
direniş
direniş, @direnis
26.7.2007 00:26:16
kardes cicekleri ekmek gerek yureklere sair

kutlarim

sevgi ve saygilarimla
me
melih, @melih
25.7.2007 21:20:02
yaşama kinsiz bakabilmenin hoş bir anlatımı.

saygılarımla.

cemilmelih
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL