Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

BOŞLUKTA BEKLİYORUM

Yorum

BOŞLUKTA BEKLİYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

760

Okunma

BOŞLUKTA BEKLİYORUM

boşlukta bekliyorum


geçmişe katlanan gövdemi
kıvrılıp uykulara attım
yaramaz çocuklar gibi sesimi
çoğaltıp bulutlarla yarıştım
bir aşk hikayesiydi
güneşe dönen avuçlarım
unutulmuş eşyalar gibi
boşlukta bekliyor duygularım
ne güzel ölüyorum
durmadan bileyliyor beni
hayat dikenleri …



Mustafa kaya
03.11.2010 / üsküdar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Boşlukta bekliyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşlukta bekliyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOŞLUKTA BEKLİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL