Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
emre_onbey
emre_onbey

aşk...

Yorum

aşk...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2365

Okunma

aşk...

aşk...



Ayrılıkta sevdaya dâhilmiş…
Ama ben her zengin misafir gibi
Erkenden göndermesini bildim ayrılığı
Sorarsan nasıl davrandım
İnsan evine sürekli davetsiz gelen birini
Hiç bağrına basar mı?
Yeri geldiğinde kovmasını da bildim
Herkes bilsin artık kapımda bir not var benim:
”ayrılık giremez, içeride aşk var!”

Emre onbey (sizden biri/belki sen)

/#!/photo.php?fbid=446942039597&set=o.315228070463

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meltemecem
meltemecem, @meltemecem
17.10.2010 11:25:20
Herkes bilsin artık kapımda bir not var benim:
”ayrılık giremez, içeride aşk var!”

final harika idi tebrik ve selam ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL