Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

sana sevdamı yaz

Yorum

sana sevdamı yaz

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

752

Okunma

sana sevdamı yaz

ihtiyaç duyarsan bir gün sevgime
anılara dönüp beni hatırla
alıp gözlerine kalp kalemini
sana sevdamı yaz birkaç satırla


sendin kalbimi uğruna yorduğum
uzak olsan yıldızlardan sorduğum
çiçek çiçek baharlarda kurduğum
sana dünyamı yaz birkaç satırla


ölüme razıydım bensem kusurlu
ne günler bıraktın bana yağmurlu
bir istikbal istemiştim huzurlu
sana rüyamı yaz birkaç satırla


şöyle bir göreyim seni senede
mutluluk bağışla ruha, tene de
sitem etmeyeyim hani yine de
sana duamı yaz birkaç satırla


ihtiyaç duyarsan bir gün sevgime
anılara dönüp beni hatırla
alıp gözlerine kalp kalemini
sana sevdamı yaz birkaç satırla

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sana sevdamı yaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana sevdamı yaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sana sevdamı yaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL