Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
il
ilkbiz

Yaşama nedenimsin..demiştim! .

Yorum

Yaşama nedenimsin..demiştim! .

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1477

Okunma

Yaşama nedenimsin..demiştim! .


Yaşama nedenimsin..demiştim! .

Güzel kelimelerim tükendi
Beklediğin sözcükler,uçurumlarda.
Yüreğim buruş buruş şimdi,
Ütülemem lazım.

İlmek ilmek işlediğim,
Sevgimin düğümlerini çözüp,
Gidiyorum diye küsme can.!

Yaşama nedenimsin demiştim.
varmıydı ötesi..
Gönlümün dağlarında,
Zirveydin.

Sakın kızma can!
İndirdim diye aşağılara
Elimde değil kalamıyorum
Yüreğimin güneşlerinde bile
Artık buz kestin.

Şimdi yorgun buruşuk yüreğimin
Kırışıklarını ütülemem lazım.

Hayatımın anlamı demiştim.
Ölüm nedenim oldun,
Demiyeceğim.

Kirpiklerimin üstüne asıp seni
Kurutacagım.
Bir daha asla ıslanmayacaksın.

Betül Özel

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşama nedenimsin..demiştim! . Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşama nedenimsin..demiştim! . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşama nedenimsin..demiştim! . şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sergül kandemir
sergül kandemir, @sergulkandemir
5.10.2010 02:16:36
5 puan verdi
Kutlarım Betül,cügüm.Çok degişik güzel bir şiirdi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL