Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Aylin Umut
Aylin Umut

Ölüm Kokan Şehir

Yorum

Ölüm Kokan Şehir

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1560

Okunma

Ölüm Kokan Şehir

Ölüm Kokan Şehir

İşte bu saatlerde ölüm kokar bu şehir
Saat onu çeyrek geçe,
Sessizliğe ramak kala…
Bu saatlerde güzel kokar ölüler
Bilir misin?
Bilmezsin işte nereden bileceksin?
Senin aşkın ölmemiştir bu şehirde
Yada ölmüştür de
Ellerinde can vermemiştir.
Biliyorum, çılgınlık bu dizeler!
Ölülerle şaka olmaz derdi babaannem küçükken
“Aman ha yavrum, çarpılırsın.”
Çarpıldım işte,
Hem de en deli saatlerimde!
Ölü aşklarım! Sizde yaşamayı hak ettiniz bu şehirde…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüm kokan şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm kokan şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüm Kokan Şehir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ahmet umut
ahmet umut, @ahmetumut
4.10.2010 23:50:45
Aşkları öldürmeseler
Kutlarım selamlar
berfberf
berfberf, @berfberf
4.10.2010 22:48:05
ruhunu kaybeden aylak köpek
kuyruna basaraken,ağzından dilini
kustu
şaşkın bakışların altından köpek
yere eğildi ve dilini kokladı
koklarken kendi kokusu olmadığını fark etti
ne mi oldu sonra dişlerinin arasından midesine
indirdi kendini...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL