Ey sevgilim! eğer bana karşı peçeni indirir benden örtünürsen bil ki ben zırh giymiş atlıları almakta ustayım.. antere
ugurböcegi-M
ugurböcegi-M
@ugurbocegi-m

hayat ölümle barıştı

2 Ekim 2010 Cumartesi
Yorum Yaz

hayat ölümle barıştı

( 4 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

4,3

Puan

1517

Okunma

hayat ölümle barıştı

Dün gece
Saat onu beş geçe
İki tren kalktı peşpeşe
Biri Sakarya durakbaşadan
Diğeri İstanbul haydarpaşadan
Makas değişirken Arifiyede
İki tren çarpıştı
Hayat ölümle barış

Bu sabah
Saat onu beş geçe
İki ambulans geçti peşpeşe
Biri Niğde Doğumevinden
Diğeri Konya Huzurevinden
Makasa girerken Kulu’da
İki Ambulans Çarpıştı
Ölüm hayatla barış
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

50% (2)

4.0

25% (1)

3.0

25% (1)

Hayat ölümle barıştı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat ölümle barıştı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hayat ölümle barıştı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ke
Kegan, @kegan
8.1.2014 22:11:02
4 puan verdi
Ölümü güzelleştiren bu güzel görüş ne güzel. Bu bakış açısı lazım bize, güzeli gören, güzel gören..
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir
21.12.2012 03:10:53
5 puan verdi
Keşke barışsa. Keşke ahirete geçişin ölümden daha kolay bir yolu olsa! Bu benim için çok iyi olurdu. Kendimi hiç ölüme hazır hissetmiyorum. Allah'ın bütün günahlarımı bağışladığına emin olduğumda ancak hazıRım diyebilirim. Fakat bundan nasıl emin olabilirim ki?
Sonuçta barış iyidir. Hayat ölümle, ölüm de hayatla aynı şiirde barışabiliyor. Çok güzel!
Ayrıntıda Gezinmek
Ayrıntıda Gezinmek, @ayrintidagezinmek
2.10.2010 23:48:04
Ne güzel!
Ölümü hayatla barıştıran kalemi tebrik etmek lazım o zaman.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ