Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sözbir
sözbir

Bu Ne Dehşetli Güzellik!

Yorum

Bu Ne Dehşetli Güzellik!

( 4 kişi )

5

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1574

Okunma

Bu Ne Dehşetli Güzellik!

Bu Ne Dehşetli Güzellik!



Severdi Asiye hem de nasıl dehşetli!


Öyle ki;
Sevdiğine söylenen her aksi söz
Serçe yüreğini burkardı...
Pırlanta gözlere bulut olurdu...
Ve geçince aşk denilen hummalı hastalık...

Hepsi Senin mi?

Bu;
Kahve gözüne yakışmış mor hareler...
Maviden ton çalmış yüzünde ki morluklar!
Güzel söz duymaya hasret incili kulaklar...

Kızılcık mı dudaklardan akıyor?
Rüzgara mı kapıldın pörsümüş saçlar ?
Kaburganda kaç kırık var?

Dünyaları alan yürek şimdi kırık
Bin parçaya bölük...
Ölesiye sevgi bu olsa gerek!


Lut 2010

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bu ne dehşetli güzellik! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu ne dehşetli güzellik! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Ne Dehşetli Güzellik! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aşık Alemi
Aşık Alemi, @asikalemi
14.10.2010 00:10:31
5 puan verdi
Harika yaa :) yuregine saglik uzucu ama gercek maalesef tebriklerrrrrrrrrrr
kutbo
kutbo, @kutbo
25.9.2010 00:15:15
kutlarım

güzeldi

saygılar
yeğinadnan
yeğinadnan, @yeginadnan
21.9.2010 12:33:40
İyi kalpli VAMPİR diye bir şey yoktur.Şiire konu edilen duydu yetersizlik olmalı.Ölümüne sevmek varsa uğruna ölecek kadar olmalı.Ölesiye sevmesem Öldüreseye dövmezdim demek bente bu yalana inanmakta Çaresizim demektir..Ne sahip köpeğini ne köpek sahibini ısırır.Eşler bukadardamı hukuk sahibi değillerdir.Bunun adına Kinaye bile olsa sevgi demekSevgiyi aşağılamak olur sanırım.Bu tarz konuları aşağılamak,onları mizahi algılamaktan daha iyidir diye düşündüm şiirinizi okurken.
Razı olunacak ölüm varken.Zulme rıza zalimliğin kendisidir.Ve zulme tahammül zalimi alkışlamaktır.sevgiyle kalın.
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
20.9.2010 23:21:06
5 puan verdi



Ölesiye ve öldüresiye sevmek...................sevmek anlayışı malesef bazılarında ters algılanıyor nefretteki eylemler mübah sayılıyor.Toplumsal bir gerçeğe parmak basan anlamlı eserinizi kalben kutlarım.Selam ve saygılarımla.






meselci
meselci, @meselci
20.9.2010 22:49:02
5 puan verdi


sevmek, herkes için ayrı bir dünya, farklı bir takılma alanı.Kimi sevdiğine eş bulmaz, kimi gördüğü her çiçeği yarini sanır.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL