Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
duyguseliozan
duyguseliozan

ÜÇ GÜNLÜKKEN ÖLMEK

Yorum

ÜÇ GÜNLÜKKEN ÖLMEK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1330

Okunma

ÜÇ GÜNLÜKKEN ÖLMEK

ÜÇ GÜNLÜKKEN ÖLMEK


ÜÇ GÜNLÜKKEN ÖLMEK

çaldığım kapılar
bir bir yüzüme kapandı.
yalnızlığa terkedilmiş
bebek gibiyim.
bağırdım çağırdım,
nefesim tükendi.
bir cami avlusunda,
üç günlük
ölecek gibiyim.


annem vardı, hani!
acılardan doğurmuştu beni.
kanıyla,
canıyla yoğurmuştu beni.

doğurmak kolay da
yaşatmak mı zordu beni?
annem vardı hani;
üçgünlüktüm,
bir cami avlusunda
bırakıyordu beni.

boğazımdan ılık ılık geçen
sütün müydü,
gözyaşın mıydı?
sütün çekilmişti hani
gözyaşınla doyurmuştun beni.
sonra gittin.
ardından bakakaldım.
ağladım.
ağladım...
uyuyakaldım.
henüz üçgünlüktüm;
bir daha uyanmadım!

DUYGUSELİOZAN
KALKAN ANTALYA
29 02 2007

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üç günlükken ölmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üç günlükken ölmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜÇ GÜNLÜKKEN ÖLMEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
demet demet şiir
demet demet şiir, @demet-demet-siir
20.9.2010 20:17:25
ÇOK DUYGUSALDI...KUTLUYORUM..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL