Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

aramıza sevda girdi yar ile

Yorum

aramıza sevda girdi yar ile

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

909

Okunma

aramıza sevda girdi yar ile

yüzüme yüzüme yakından eser
yol alması zor bu rüzgar ile
dağ gibi, aşılmaz dalgalar gibi
aramıza sevda girdi yar ile


gözleriyle vurduğu o yerdeyim
ne o gelsin ne ben ona gideyim
kurtulayım diye dua edeyim
aramıza sevda girdi yar ile

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aramıza sevda girdi yar ile Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aramıza sevda girdi yar ile şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aramıza sevda girdi yar ile şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL