Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
artlem
artlem

kıyı ege köylüsü....

Yorum

kıyı ege köylüsü....

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1223

Okunma

kıyı ege köylüsü....

kıyı ege köylüsü....


boyun bükmüş kaderine,
dalmış gözleri,
kadere kırkbeş....
aklar düşmüş saçlarına,
düşmüş sıkıntı,üzüntü ağına,
dert yüklü umutsuzluğuna...
sen,
birde onu hayal kurarken gör...
umutları hep seneye,
tek lüksü,
kurduğu düşleri..
sen,
birde onu tarlada taş sökerken gör...
beden gücüyle geçimi,
bu işte..!!!!
yaşam biçimi..
dinlenme bi cigara içimi.
sen,
birde onu alnından ter akarken gör....
ne sarayı var,
nede yüzdürecek gemiciği,
nede ipek halısı...
o,
toprağının,yurdunun efendisi...
sen,
onu birde;
toprağını karış karış ekerken gör.....
-----------------------------------------------
kıyı ege köylüsü........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kıyı ege köylüsü.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıyı ege köylüsü.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kıyı ege köylüsü.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kova270167
kova270167, @kova270167
16.9.2010 09:59:57
5 puan verdi
tebrikler...saygımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL