Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ezel
ezel

AYRILIK OLMASAYDI

Yorum

AYRILIK OLMASAYDI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

963

Okunma

AYRILIK OLMASAYDI

Seviyorum deyişini
Özledim bir tanem
Ah bu ayrılık olmasaydı
Yüreğim her gece
Ayrılıktan yana acı çekmezdi
Ah ayrılık olmasaydı
Sevenler neden kavuşmaz ki
Neden hep acı çeker ki
Ah ayrılık olmasaydı
Buralarda sensizliği çekemiyorum
Canım sesini duymayı özledim
Ah ayrılık olmasaydı...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrılık olmasaydı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık olmasaydı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRILIK OLMASAYDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
OZAN AKAR
OZAN AKAR, @ozanakar
10.7.2007 21:19:48
Bu ne kardeş ya için yanmış be. Dilerim bu buruk dileklerin vuslatla nihayet bulur. Yüreciğin var olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL