Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
evren ve ben
evren ve ben

vatan candan kandan yardan önce gelir 63

Yorum

vatan candan kandan yardan önce gelir 63

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1800

Okunma

vatan candan kandan yardan önce gelir 63

gece vaktinde ay ve yıldızlar pırıl pırıl parlıyor
ay ve yıldızlara baktığım zaman
senin o güzel yüzün o bakışların gelir aklıma
ay yüzlüm yıldız gözlüm kim bilir kaç gece
kaç sabah kaç gün geçti sensiz
adeta Sabah olmuyor sensiz geçen gecelerde
şu anda Şemdinli dağları karşımda duruyor
tekrar kara bulutlar kapladı gök yüzünü
yine kar yağmaya başladı
her yer alabildiğince ben beyaz tipi tipi yağıyor kar
her kar tanesinde yüzünü görüyorum
o güzel yüzün zihnimde benliğimde
bir an olsun seni düşünmeden yapamıyorum ay yüzlüm
vatan borcu arda kalmaz vatan candan kandan yardan önce gelir
elim tetikte gözlerim hedefte kalbim sende ay yüzlüm
bilirsin yıldız gözlüm su uyur düşman uyumaz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vatan candan kandan yardan önce gelir 63 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatan candan kandan yardan önce gelir 63 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vatan candan kandan yardan önce gelir 63 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL