Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İSTANBUL HATIRASI
İSTANBUL HATIRASI

KEMİK BIÇAĞA DAYANDI.

Yorum

KEMİK BIÇAĞA DAYANDI.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1563

Okunma

KEMİK BIÇAĞA DAYANDI.

KEMİK BIÇAĞA DAYANDI.



Geceler dile gelseydi,
Ozanlar susardı,
Yağmurlar olmasa,
Yaş mı düşerdi gözden,
Anlatsamda anlamadınız değil mi?

Kemik bıçağa dayandı.
Kırıldı kırılacak bıçak,
Kim kime saplandı,
Yaralı kim?
Anlatsamda anlamadınız değil mi?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kemik bıçağa dayandı. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kemik bıçağa dayandı. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KEMİK BIÇAĞA DAYANDI. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL