Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cok_ozel
cok_ozel

AyLardan Ocak'tı

Yorum

AyLardan Ocak'tı

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1354

Okunma

AyLardan Ocak'tı

AyLardan Ocak'tı


Bir aşkın ilk günleriydi.
UmuzLarımda taşıyamayacığım aşkın iLk adımLArını atmıştım.
Yükün ağırlığı farkLıydı.
Sevgi yoktu ama özLem vardı.
BayramLıkLarını giymiş çocuklar gibi onu bekliyordum.
Aylardan ocaktı ve o artık yoktu gitmişti.
12 saatLik bir gün alıp götürmüştü onu benden.
Şimdi ise gün değil ay değil yıllar girdi aramıza.
zaman almadı bir türlü bu yükü omuzlarımdan.
Atamadım aşkını üzerimden.
Halbu ki ben onun hayatında sadece bir serüvenmişim.
o ise üstümde ki bütün aşkarı temize çeken kişiydi.
Ama ne yazık ki oda bütün kazananlar gibi çekip gitti.
Ve yine ayLardan Ocakdı.


28-Mayıs-2010
Saat:02.32
Hüseyin ANDAĞ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aylardan ocak'tı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aylardan ocak'tı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AyLardan Ocak'tı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.7.2010 20:14:23
Beğeni:
1
Okunma:
1354
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL