Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mazhar Alphan
Mazhar Alphan

KAHVE TADINDA

Yorum

KAHVE TADINDA

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1385

Okunma

KAHVE TADINDA

KAHVE TADINDA


İki fincan, iki el
Yorulmuş özlemekten

Her şey kahve tadında

Geceye devriliriz
Kalemimin ucu gibi güler
Göz göze yazarız telvesini

İnce belli coşku
İçinde türlü çiçekler


M.Mazhar ALPHAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kahve tadında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahve tadında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAHVE TADINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik), @saban-aktas-homerotik
27.12.2010 21:41:58
Ve bir fincan kahvenin hatırı kırk yıl sürer.
Tebrikler Mazhar bey.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL