Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
FeRiDe B.
FeRiDe B.

Uzaktan Sevmek

Yorum

Uzaktan Sevmek

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1160

Okunma

Uzaktan Sevmek

Başka bir şehir
bölge
ülke
kıta
Olsun ne çıkar...

Feride B.
07.05.2008

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uzaktan sevmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzaktan sevmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzaktan Sevmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Onatça
Onatça, @onatca
4.7.2010 18:34:10

UZAKTAN SEVMEK...
=================


MAKSAT,
UZAKTAN SEVMEKSE
BÖLGE,
ÜLKE,
KIT'A
ARANMAZ
BU HESAPLA TABİ Kİ ?...
HEM O'NU UZAKTAN SEVMEK,
"AŞKLARIN EN GÜZELİ !!!..."
---------------------------------
MESAJINIZ,...............
O BAHSEDİLEN YERLERE
SERPİLDİ !!!???............
sevdalımhayat
sevdalımhayat, @sevdalimhayat
4.7.2010 18:23:11
farketmez tabi
güzel
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL