Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

ayrılık yazmasın gözlerin bana

Yorum

ayrılık yazmasın gözlerin bana

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1178

Okunma

ayrılık yazmasın gözlerin bana

gönlüm sırça saray kırılır hemen
dokunur sitemli sözlerin bana
zehirli ok atma kirpiklerinden
ayrılık yazmasın gözlerin bana


solmasın gülümüz mevsim baharken
sevda nehrim saçlarında akarken
bir ömür seninle yaşamak varken
ayrılık yazmasın gözlerin bana

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrılık yazmasın gözlerin bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık yazmasın gözlerin bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ayrılık yazmasın gözlerin bana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL