Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ayşe_rose
Ayşe_rose

İnsan Ruhundan Bir Bölüm

Yorum

İnsan Ruhundan Bir Bölüm

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

723

Okunma

İnsan Ruhundan Bir Bölüm




Hüzünleri çizmişti kağıda,
Mutluluğun resmi hep hafızalarda.
Yüzündeki çizgilerden sormak gerek,
Ne çok gam belirir elbet.
Görenler güler geçer haline,
Anlamazlar ki hiç, niye?
Susmak çözüm gibi gözükse de,
Kanatır düşünceler ruhunu en derinde.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnsan ruhundan bir bölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan ruhundan bir bölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsan Ruhundan Bir Bölüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İRFANPRENS
İRFANPRENS, @irfanprens
21.6.2007 20:55:25
çok güzelve anlamlıydı...
tebrikler...
semihcik
semihcik, @semihcik
21.6.2007 20:10:10
tebrikler
sürgünce
sürgünce, @surgunce
21.6.2007 11:36:11
Hüzünleri çizmişti kağıda,
Mutluluğun resmi hep hafızalarda.
Yüzündeki çizgilerden sormak gerek,
Ne çok gam belirir elbet.


tebrikler.. hoş bir şiirdi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL