Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ermanulusoy
Ermanulusoy

NE OLUR GÖR ARTIK ŞU HÂLİMİZİ

Yorum

NE OLUR GÖR ARTIK ŞU HÂLİMİZİ

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1523

Okunma

NE OLUR GÖR ARTIK ŞU HÂLİMİZİ

Bu aşk ayrılıkla bitsin diye mi,
Sevmiştik böyle çok birbirimizi.
Suç kimin,acıyı çeken kim şimdi?
Ne olur gör artık şu hâlimizi.

Bunca yıl boşuna geçti ömürden.
Fayda yok kimseye böyle kibirden.
Yargısızca infaz ettin aşkı sen.
Ne olur gör artık şu hâlimizi.

Vicdanın sesini son kere dinle.
Kabre koyma beni elin sözünle.
Bir ömür sürersin sonra hüzünle.
Ne olur gör artık şu hâlimizi.

18.03.2010
Erman Ulusoy
Kırklareli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne olur gör artık şu hâlimizi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olur gör artık şu hâlimizi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE OLUR GÖR ARTIK ŞU HÂLİMİZİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
21.3.2010 21:26:30
5 puan verdi
Değerli şairin kaleminden aşka ve sevgiye dair duygusal dizeler okuduk şairi ve şiiri kutluyorum.Puanım tam.Yunus diyarından selamlar.
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
21.3.2010 20:36:32
erman bey,güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL