Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
EKREM  POLAT
EKREM POLAT

HAYALE ALDANAN…

Yorum

HAYALE ALDANAN…

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1187

Okunma

HAYALE ALDANAN…


Hayale aldanan serap görmüştür,
Saf aklını safsatayla örmüştür.
Kendi defterini bizzat kendisi,
Vaktini beklemeden dürmüştür.

Ekrem POLAT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayale aldanan… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayale aldanan… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYALE ALDANAN… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GülKARA
GülKARA, @gulkara
19.3.2010 08:27:45
GÜZEL DİZELERDİ.
GÜZEL DİZELERİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM.
EMEĞİNİZE SAĞLIK.
TEŞEKKÜRLER.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL