Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
naci.naci
naci.naci

sevmekten ötesi sen olmak isterim

Yorum

sevmekten ötesi sen olmak isterim

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1741

Okunma

sevmekten ötesi sen olmak isterim

sevmekten ötesi sen olmak isterim

sevmekten ötesi sen olmak isterim
istediğim sendeki,kalbindeki yerim
aşk kokan kalbinin sahibi benim
kalbindeki her atış saniyesindeyim

kulağına fısıldadığım ama duyuramadığım
yok olmuş sensizlik duygularımın sahibi
yanıyor kül olmuş,kül olmuş senler
ah sendeki kalbimin yandiğı yerler

bir hançer gibi saplanmış aşk fırtınası
o’hançerin saplandığı bir aşk yarası
gözlerimde bir yağış,kirpiğimde bir damla
damlasada sönmüyor,kalbimdeki yangına

seviyorum dünyaya değişmem seni
değişirsem cehenneminde yak,beni,beni
gözlerimin görmediği bir başka seni
senle ebedi, ölümsüz,bir aşk seli

suat DEMİRBAŞA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevmekten ötesi sen olmak isterim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmekten ötesi sen olmak isterim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sevmekten ötesi sen olmak isterim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL