Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
fevzicahit
fevzicahit

bırak acın bana gelsin

Yorum

bırak acın bana gelsin

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

875

Okunma

bırak acın bana gelsin

Bırak acın bana gelsin
Yanarı sam ben yanayım
Göz yaşım sinemi delsin
Kanarı sam ben kanayım

Senin özün benim özüm
Dillerde söylenir sözüm
Koy kör olsun iki gözüm
Söner isem ben söneyim

Namazgahta durmuş gibi
Secdede oturmuş gibi
Dalda dolu vurmuş gibi
Donarı sam ben donayım

Baharda yeşermiş dalım
Çiçekten alınmış balım
Musallaya dönmüş halım
Konarı sam ben konayım

Ozanca nın tapasundan
Dağlar iniler yasından
Şol cennetin kapısından
Döner isem ben döneyim

Fevzi Cahit
Ozanca/İZMİR



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bırak acın bana gelsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırak acın bana gelsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bırak acın bana gelsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nil Gün
Nil Gün, @coldeki-kelebek
28.2.2010 18:48:30
çok hoştu şiiriniz..sevgiler
Erdoğan BEKTAŞ
Erdoğan BEKTAŞ, @erdoganbektas
28.2.2010 11:03:46
İŞTE OZANCA BİR ŞİİR SİİRE VERİLEN DEGER BURDA YORUM OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU ŞİİR DE YORUMU FAZLASIYLA HAKETMİŞ KUTLARIM YÜREGİNİ DOST KARDEŞİN HAZANİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL