Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ametist
Ametist

SENİ BÖYLE BİLMEZDİM

Yorum

SENİ BÖYLE BİLMEZDİM

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1540

Okunma

SENİ BÖYLE BİLMEZDİM

SENİ BÖYLE BİLMEZDİM

Seni böyle bilmezdim.
Bilsem gönül vermezdim
Bunca geçen yılımı,
Sana heba etmezdim.

Sana nasıl güvendim,
Bütün sevgimi verdim,
Değerini bilmedin.
Şimdi ben de tükendim.

Sevmesen bekler miydim?
Derdimi söyler miydim
Boş yere,sevdiceğim
Göz yaşı dökermiydim?

Gözyaşlarım sel oldu
Sen gideli yıl oldu
Seni böyle bilmezdim
Bilseydim beklemezdim
*
İnan ki beklemezdim
İnan ki beklemezdim

Ametist

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni böyle bilmezdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni böyle bilmezdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ BÖYLE BİLMEZDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sinan toraman
sinan toraman, @sinantoraman
10.2.2010 19:32:36
Seni böyle bilmezdim.

Hayal kırıklığıdır kalemi söyleten.
Ben zevkle okuduğum bu dizelerin sahibini kutluyorum.
menekşegözler
menekşegözler, @meneksegozler
10.2.2010 13:30:39
çok beğendim zevkle okudum tebrikederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL