Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
de
değersiz aşık

yürekten seviyorum

Yorum

yürekten seviyorum

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1325

Okunma

yürekten seviyorum

seviyorum diye, nedir bu işkence?
her şeyin sır bana, sanki bilmece.
söyleyeceğin sadece iki kelime.
seni seviyorum...
öyle böyle değil, yürekten seviyorum...

gündüzlerim karardı, döndü geceye.
geceler üstüme geliyor, döndüm cüceye.
fazla değil sadece iki kelime.
seni seviyorum...
heves değil güzelim, yürekten seviyorum...

01.02.09 denizli/kaklık

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yürekten seviyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürekten seviyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yürekten seviyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nagihann
Nagihann, @nagihann
4.1.2010 17:52:28
5 puan verdi

fazla değil sadece iki kelime.
seni seviyarum...
heves değil güzelim, yürekten seviyorum...


gönülden kutluyorum..
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
4.1.2010 17:43:08
Beğeni:
1
Okunma:
1325
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL