Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Erdal Yılmaz
Erdal Yılmaz

Köyümün insanları

Yorum

Köyümün insanları

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1915

Okunma

Köyümün insanları

Benim Köyüm başkadır, toprağına kurbanım
İnsanları sevdamdır, hep de sever sayarım
Yiyip içip kaldığım, öldüğümde mezarım
Köyüm insanlarına, şiirler yazacağım

Gurbette kalınca insan, özlemini çekermiş
İşte ben de öyleyim, gurbet bağrımı delmiş
Hasret-indeyken senin, çokları gidivermiş
Köyü bu hale koyan, o, o siya silermiş

Tarımımı almışlar, aç işsiz bırakmışlar
Köylümü de yok sayıp, beni benden çalmışlar
Köyümün insanları, şehirlere dolmuşlar
Dönüşü olmaz artık, gurbetlerde kalmışlar

Erdal YILMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Köyümün insanları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köyümün insanları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Köyümün insanları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İrfan KILIÇ
İrfan KILIÇ, @irfankilic
4.1.2010 14:37:04
Özlem dol,u güzel şiirdi
Tebrikler
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL