Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tan
tan

SEVMEK 2010da da

Yorum

SEVMEK 2010da da

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1416

Okunma

SEVMEK 2010da da

SEVMEK 2010da da




SEVMEK
2010’da da





Sevmek
Birtakım gerçekleri yadsıyarak
Bağlanmak
Kimi evcil hayvanlar gibi
İçtenlikle
Azıcık çocuksu
Yeterince kırılgan
Oldukça atak
Ara sıra hırçın
Özlemle kamçılanarak
Katışıksız duyguların burgacında
Döne döne yakınlaşırken
Birlikteliği düşlemek
İnanırcasına
Nereden baksan abartılı
Sürekli iyimser
Bilmezcesine
Akıntıya kapılan gerçekler
Serüvenci düşlerle
Sevecence

2010’da da sevmek
Sevmek




SEÇKİN GÜNDÜZ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmek 2010da da Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek 2010da da şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEK 2010da da şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.9.2017 18:48:48

Şiirin konusu ne olursa olsun, ele alınan konuyu anlatış çok çok şahane…

……………………………….. Saygı ve Selamlar..
İrfan KILIÇ
İrfan KILIÇ, @irfankilic
31.12.2009 14:36:07
Her zaman sevmek
Tebrikler
Saygılar
Nice nice yıllara
sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL