İki karlı dağda bağda ağ Bağlanmış duygularla yağ Ölse bedenim,ruhuma sağ İlahi bir sadakati son bağ
29.12.2009- Siyasettin ÖZAYDIN
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İki karlı dağda bağda ağ Bağlanmış duygularla yağ Ölse bedenim,ruhuma sağ İlahi bir sadakati son bağ ===============================
İki karlı dağ birbirine bakar, Eridikçe karlar, ovaya akar. Sanki yüreğim eriyor,gözlerimde yaş, O kar suları kor ateş olup yakar.... HakanKURTARAN Yüreğinize sağlık.. Çok güzel bir dörtlüktü
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.