Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
eskua
eskua

GİTTİN YA..

Yorum

GİTTİN YA..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1269

Okunma

GİTTİN YA..

GİTTİN YA..


SEN GİTTİN YA
DÜNYA DURDU DÖNMÜYOR
NE GECEM GECE OLDU
NE GÜNDÜZÜM GÜNDÜZ.
UYKULARIM YOK OLDU
GÜNEŞ SÖNDÜ PARLAMIYOR ARTIK
GECE YILDIZLAR ÇIKMAZ OLDU.

SEN GİTTİN YA
YÜZÜMDE TEBESSÜMÜN İZİ SİLİNDİ
SUSPUS OLDUM
DİLİM TUTULDU..

SEN GİTTİN YA
KÖRDÜĞÜM OLDU HAYATIM
ÇÖZÜLMESİ İMKANSIZ.

SEN GİTTİN YA
GÖZÜMÜN FERİ SÖNDÜ
YAŞI KURUDU AKMAZ OLDU

SEN GİTTİN YA
ÜÇ KURŞUN OLDU BU SEVDA
BİRİ SANA
BİRİ BANA
BİRİ DE......
AAAHHHH SEN GİTTİN YA....


___________MİMOZA_________


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gittin ya.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gittin ya.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTTİN YA.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL