Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İhsan POLAT
İhsan POLAT

KISASA KISAS(Beyitler)

Yorum

KISASA KISAS(Beyitler)

( 1 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1508

Okunma

KISASA KISAS(Beyitler)

KISASA KISAS(Beyitler)

KISASA KISAS(Beyitler)

Seviyorum seni ben ister anla, ister as
Bana en güzel ceza gülüm kısasa kısas

İhsan POLAT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kısasa kısas(beyitler) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kısasa kısas(beyitler) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KISASA KISAS(Beyitler) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
metmut
metmut, @metmut
16.12.2009 23:59:41
GÜZEL.ANMA VELAKİN,KİM UYGULAYACAK.TEBRİKLER .SAYGILARIMLA
ahmet umut
ahmet umut, @ahmetumut
16.12.2009 23:17:28
.....Sevginin kısası sevgi olmalı....
Sevgiden gelmez zarar
Ne azı,ne çoğu zararar
Kutlarım esen kalın....
NARİN/ELMAS
NARİN/ELMAS, @narin-elmas
16.12.2009 22:31:08
degerli ve anlamlı.gönlünüze sağlık.
Göksal AKYOL
Göksal AKYOL, @goksal-akyol
16.12.2009 21:32:23
Sevde üzerine olan kısasa can kurban. :)
Ben sana yandım
Ben sana yandım, @bensanayandim
16.12.2009 19:56:31
5 puan verdi
böyle cezayı kim istemez sevgi uğruna ...Güzel bir beyitti tebler selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL