Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gürsel İLERİ
Gürsel İLERİ

YALNIZLIĞI SOR

Yorum

YALNIZLIĞI SOR

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1597

Okunma

YALNIZLIĞI SOR

YALNIZLIĞI SOR

Gel sevdiğim
Gel de yalnızlığı sor
Yalnızlığı sor gecelere
Yalnızlığı sor kadehlere
Boşalan şişelere
Geçmek bilmeyen günlere

Gel sevdiğim
Gel de yalnızlığı sor bana

Sensizliği sor
Sevgisizliği sor
Çaresizliği sor

Anılarda yaşamayı
Bir başına kalmayı
Unutulmayı

Gel sevdiğim
Gel de yalnızlığı sor bana...


Gürsel İLERİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yalnızlığı sor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlığı sor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZLIĞI SOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cinitas
cinitas, @cinitas
13.12.2009 00:02:16
5 puan verdi
Anılarda yaşamayı
Bir başına kalmayı
Unutulmayı

Gel sevdiğim
Gel de yalnızlığı sor bana...

yalnızlık gerçekten zor hocam.güzel bir anlatım.kutlarım saygıyla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL