Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gölgeli meşhur

BAHAR YAĞMURUYLA AĞARIR SAÇIM

Yorum

BAHAR YAĞMURUYLA AĞARIR SAÇIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

889

Okunma

BAHAR YAĞMURUYLA AĞARIR SAÇIM

Masum bakışın beni bitirdi
Üstelik yeniden aşık ettirdi
Hayatıma güzel oh çektirdi
Bin şükür Rabbim dedirtti

Saçından tel kopar ver
Kaybedersem seni rüzgarlara bırakırım
Savurup dağıtır dünyaya aşkımı
Yavru ceylanı ağlatır sevgim

Unutma ki bende canım
Dünyada adalet için varım
Eğer kışımı ısıtmazsa yazım
Bahar yağmuruyla ağarır saçım





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bahar yağmuruyla ağarır saçım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar yağmuruyla ağarır saçım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAHAR YAĞMURUYLA AĞARIR SAÇIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL