Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
munır
munır

sonsuz masal

Yorum

sonsuz masal

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

794

Okunma

sonsuz masal



öyle zengin öyle zengin diler ki kendileri
yatlar,katlar,arabalar
sıra sıra dizi dizi
hayal dallarındaydı izi..

öyle fakir öyle yoksul du ki kendileri
bir post, bir dost ,bir parça ekmekti
gerçekti dilekleri..

ölümleri gerçekti asal
yaşadıkları sonsuz masal...

İzmir/17/11/2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sonsuz masal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuz masal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sonsuz masal şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Guldane Dal
Guldane Dal, @guldanedal
18.11.2009 00:03:32

hayat gerçektir
gerisi masal

sevgilerimle Münir...


selçuk Bozdağ
selçuk Bozdağ, @selcuk-bozdag
17.11.2009 22:48:04
tezatlar dünyasının gerceği tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL