aynur soysal kumcu
76 şiiri kayıtlı

ben dıyorum hadım sen dıyorsun çoluk çocuk

aynur soysal kumcu
  0,0 / 0 kişi ·0 beğenme · 31 yorum · 1642 okunma

ben dıyorum hadım sen dıyorsun çoluk çocuk


sen var ya sen,
ben dıyorum hayat
sen dıyorsun bır tek sen
ben dıyorum savaş sen diyorsun hani
anlaşamam senle
neden bu ısrar sevmedım tavrını
almadan ne vereceksın hayata
dünya dönüyor
içinde yoksun
arkasında kaldın
toz duman yaşamlar
bu kadar egoist olma
ne diyorsun bana savaşma seviş
yok mu benden başka derdin
düş yakamdan
mahşerde görüşürüz.

not:şiir her türlü eleştıye açıktır.
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ben dıyorum hadım sen dıyorsun çoluk çocuk şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

ben dıyorum hadım sen dıyorsun çoluk çocuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
28 Mayıs 2007 Pazartesi 07:57:03
TEBRİKLER....
ÇOK GÜZELDİ ŞİİR...
SELAMLAR...
27 Mayıs 2007 Pazar 19:57:50
"ne diyorsun bana savaşma seviş"
Savaşmadan sevişmek ne mümkün?
Savaşını vermeden neyi kazandık ki?
Onurlu yaşamak için savaş...
Tebrikler,
Selamlar.
27 Mayıs 2007 Pazar 17:08:10
kutlarım duygu ve düşünceni
kalemini,deyişini
kutlarım dünyanı,mahşerini
kalemin susmasın
gönlün küsmesin
27 Mayıs 2007 Pazar 16:48:04
Yürekten kutlarım .....

Sevgi ve saygılarımla..

ARDA
27 Mayıs 2007 Pazar 16:37:45

bu günün işini bırakma yarına...hele mahşere
nasıl aklanırız bilmem..

selamlar sevgiler
27 Mayıs 2007 Pazar 12:37:12
ne diyorsun bana savaşma seviş

Aynur hanim, yurekten tebrik ederim guzel siirinizi. Yine siz savasmayin, azda olsa sevginizden dagitin, gonul almak kadar guzel bir sey yok hayatta.

Ankaraya selamlar
cBe/NL

27 Mayıs 2007 Pazar 10:23:17
Tek kelime ile HARİKA...

Saygılarımı gönderdim efendim.
27 Mayıs 2007 Pazar 00:49:22
kutlarım aynur hanum
çok güzel yüregine saglık kalemin dayim yaşamın mutluluk olsun.........
, etkili yorum yaptı.
26 Mayıs 2007 Cumartesi 23:17:12
Hmmmm...Ne desem bilmem ki?Sanki son zamanlarda şiirlerini birilerine yazıyormuşsunda bir kısırdöngünün içindeymişsin gibi bir his var içimde...Haksızmıyım?
26 Mayıs 2007 Cumartesi 22:39:30
sen var ya sen,
ben dıyorum hayat
sen dıyorsun bır tek sen
ben dıyorum savaş sen diyorsun hani
anlaşamam senle
neden bu ısrar sevmedım tavrını
almadan ne vereceksın hayata
dünya dönüyor
içinde yoksun
arkasında kaldın
toz duman yaşamlar
bu kadar egoist olma
ne diyorsun bana savaşma seviş
yok mu benden başka derdin
düş yakamdan
mahşerde görüşürüz.

böyle bir şiire ne yazılabilirki.tebrikler aynur hanım
26 Mayıs 2007 Cumartesi 20:48:16
ne diyorsun bana savaşma seviş
yok mu benden başka derdin
düş yakamdan
mahşerde görüşürüz.

ablamı kutluyorum kalemin daim olsun tebriklerimle
saygılar
26 Mayıs 2007 Cumartesi 17:55:19
ne diyorsun bana savaşma seviş
yok mu benden başka derdin
düş yakamdan
mahşerde görüşürüz.

O kadar güzel bir bakış açısı var ki şiirde
sevdaların biri yaşamla bütünleşmiş
diğeri sadece kadınla

Saygılarınma efendim
doğru güzel ve çok manidardı
26 Mayıs 2007 Cumartesi 17:17:45
bence artık şiirden bıktınız gibi ...bence.....saygılar
26 Mayıs 2007 Cumartesi 15:42:25
İçten ve çok anlamlı dizeler kutluyorum...teşekkürler...
26 Mayıs 2007 Cumartesi 15:39:57
Tebrikler Aynur Hanım. Acı ama anlattıklarınız cemiyetimizin gerçek yüzü. Zaten öyle olmasaydı bugün huzuru arayan bir cemiyet değil, huzurlu bir cemiyet olurduk. İnşallah birgün -hiç değilse-asgari müştereklerde birleşmesini, buluşmasını öğrenirim... şiirle kalın efendim...CC
26 Mayıs 2007 Cumartesi 15:32:37
tebrikler aynur ablacım
26 Mayıs 2007 Cumartesi 15:20:44
yine birilerine eleştiri var...
topumsal ve sosyal sorunlara güzel bir eleştiri...
yüreğinize sağlık...
tebrikler...
26 Mayıs 2007 Cumartesi 14:52:07
tebrikler Aynur hanım....güzeldi....teşekkürler....saygımla...
26 Mayıs 2007 Cumartesi 14:25:41
tebrikler aynur hanim....yureginize salik.
26 Mayıs 2007 Cumartesi 14:25:30
tebrikloer aynur hanim....yureginize salik.
26 Mayıs 2007 Cumartesi 13:52:40
:):):):):):)
Yok eleştri etmiyeyim...:)

Güzeldi...
Saygılar sevgiler...
26 Mayıs 2007 Cumartesi 13:44:25
RESTİNİ KOYMUŞSUN YİNE.YÜREĞİNE SAĞLIK.BİR SEBEBİ VARDIR ELBET.SEVGİYLE KAL

cinitas tarafından 5/26/2007 1:44:53 PM zamanında düzenlenmiştir.
26 Mayıs 2007 Cumartesi 13:04:03
sen var ya sen,
ben dıyorum hayat
sen dıyorsun bır tek sen
ben dıyorum savaş sen diyorsun hani
anlaşamam senle
neden bu ısrar sevmedım tavrını
almadan ne vereceksın hayata
dünya dönüyor
içinde yoksun
arkasında kaldın
toz duman yaşamlar
bu kadar egoist olma
ne diyorsun bana savaşma seviş
yok mu benden başka derdin
düş yakamdan
mahşerde görüşürüz.

zorla güzellik olmaz..bu ne egistlik ne ısrar...:))
arkadaşımı zorlayanın kafasına indiririm bir tokmak:))
kutlarım..güzel anlatım..sevgiyle...
26 Mayıs 2007 Cumartesi 13:00:29
değişik bir çalışma .tebrikler

Kıvrım, kıvrım akar Kızılırmak,
Kan çanağı gözlerim misali yatağı.
Delirip de coşar zaman zaman,basar sular ovayı
Durmam der gibi sanki,bulana dek hakku-Taalayı

saygılar
26 Mayıs 2007 Cumartesi 12:40:50

:)) güzel dizelerle iyi bir rest...

tebrikler.
26 Mayıs 2007 Cumartesi 12:00:53
TEBRİKLER AYNUR HANIM,

ne derseniz o kabul edilir bizcede,
Pek tabii, kabul edilirse sizcede,
"not:ablam bu iki mısra espriydi"
26 Mayıs 2007 Cumartesi 11:26:31
güzel olmuş aynur hanım tebrıkler
yüreğinize sağlık .sevgiler..........
26 Mayıs 2007 Cumartesi 11:22:26
"sen varya sen" dizesinin

"sen var ya sen" şeklinde yazılması gerekmiyor mu?

ben yanlış mı biliyorum acaba?

bu minik eleştirimin dışında şiiri iyi bulduğumu

söylemeliyim...

hislerinizden ötürü kutlarım...

saygılar....
26 Mayıs 2007 Cumartesi 11:16:10
yok mu benden başka derdin
düş yakamdan
mahşerde görüşürüz.''

Mahşere daha çok var.O zamana kadar ne olacak? Çok güzel dizeler.Kutlarım.Güzel sevilere.RABATLI
26 Mayıs 2007 Cumartesi 11:04:50
yüregine kalemine saglık güzeldi Aynur hanım.
saygılarımla...
26 Mayıs 2007 Cumartesi 10:56:36
neden bu ısrar sevmedım tavrını
bir almadan ne vereceksın hayata
dünya dönüyor
içinde yoksun
arkasında kaldın
toz duman yaşamlar
bu kadar egoist olma

Coşmuş kaleminiz kutlarım.
Sevgiler.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.