Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
zozer1961
zozer1961

KARDAN ADAM

Yorum

KARDAN ADAM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1649

Okunma

KARDAN ADAM

Kardan adam,kardan adam
Kar ülkesinden gelen adam
Gülümse bana,
Gülümse çocukluğuma
O komik havuç burnun,
Kömür gözlerinle...

Senin ülkende insanlar
Hep kardan mı ?
Burunları havuçtan mı?
Gözleri kömürden mi?

Sizde çocuklar
Hep böyle
Üzerine kar yağarak mı büyür?
Üşümezler mi peki kardan,
Donmazlar mı bizim gibi?


11/11/2009

Zafer ÖZER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kardan adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kardan adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARDAN ADAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet ORTA
Mehmet ORTA, @mehmetorta
11.11.2009 13:36:57
5 puan verdi
iyi bir hiciv taşlama sevgimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL