Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
asbayfet
asbayfet

SEVMELERİN OLSAI

Yorum

SEVMELERİN OLSAI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

880

Okunma

SEVMELERİN OLSAI

P erişaniyetin değil, umudun iklimine varı p
I rmaklarında yıkanmak , sevmelerin olas ı
N e istiyorsun değil, hayır demen hüzü n
A rdından baka kalan gözlere sen baksan a
R ica minnet etmem görme beni ne olur haki r

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmelerin olsaı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmelerin olsaı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMELERİN OLSAI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asbayfet
asbayfet, @asbayfet
7.10.2006 21:22:12
Merhaba siir tadinda dostlar.Elestiri insani olgunlastiran bir etkendir ve ben sizlerden gelecek olan bu elestirilere cok onem veriyorum.Yazarsaniz sevinirim...Tesekkurler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL